תואר שני בלימודי היסטוריה כללית

2 שנות לימוד
עיוני/מחקרי

לימודי היסטוריה כללית תואר שני

העמקה ועדכון בחזית המחקר ההיסטורי ורכישת כלים למחקר עצמאי במגוון רחב של התמחויות

תנאי רישום וקבלה לתוכנית

רשאים להירשם מועמדים, בעלי תואר בוגר (תואר ראשון)  ממוסד מוכר במועצה להשכלה גבוהה, בחוג להיסטוריה כללית, בציון  85 לפחות, וכן פטור משפה זרה שנייה.

במקרים חריגים תישקל קבלתם של מועמדים אשר אינם עומדים בסף הקבלה הנדרש. בוגרים של חוגים ותכניות לימוד אחרות יתבקשו ללימודי השלמה מתוך התואר הראשון בהיסטוריה.

המועמדים יירשמו לחוג להיסטוריה כללית ללימודים לקראת התואר "מוסמך אוניברסיטה", כמו כן יש לציין ברישום המקוון את המסלול בו מעוניינים ללמוד (כמפורט בלשונית מסלולי לימוד). ועדת ההוראה, הפועלת גם כוועדת קבלה תמיין את המועמדים ותקבל את אלה המתאימים למסלולים שבחרו על פי הכשרתם הקודמת והישגיהם.

**לאחר שיקבלו המועמדים הודעה על התקבלותם למסלול מסוים, הם יופנו לראש המגמה לשם ייעוץ. קיימת אפשרות של שילוב מקצועות בין מסלולים.

בכל מסלולי הלימוד בתואר השני, נדרשים הסטודנטים להגיע ל"פטור" מרמת מתקדמים בשפה זרה נוספת לאנגלית.

תוכניות שיכולות לעניין אותך

שילובים מעניינים ותוכניות מיוחדות