הפקולטות ותכניות הלימודים לתואר ראשון

אוניברסיטת תל אביב מזמינה אותך להצטרף לקהילה האקדמית הגדולה, המשפיעה והתוססת בישראל. אנו מקווים שאחת מבין מגוון תכניות הלימוד האיכותיות, על מסלולי הלימוד והצירופים המוצעים לבחירתך, מתאימה לך.

משפטים תואר ראשון

הפקולטה למשפטים ע"ש בוכמן

אוניברסיטת תל אביב היא המוסד המוביל ללימודי משפטים בישראל, ובעלת שם בינלאומי. השפעתה על העולם המשפטי ועל החברה בישראל רבה, והיא מתבטאת במחקר אקדמי ברמה גבוהה ביותר ובבוגריה המעולים, התופסים עמדות רמות בתחומי המשפט השונים, בשירות הציבורי, בעסקים ובפוליטיקה. הפקולטה מאפשרת לתלמידיה לצרף כבר בתחילת לימודיהם במשפטים חוג אחד נוסף במתכונת דו-חוגית, כמו למשל כלכלה, חשבונאות, ניהול, תקשורת, חוג ממדעי הרוח והחברה ועוד.

תכניות לימוד

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>